تبلیغات
گردشگری
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا" به نام خداوند بخشنده مهربان خدایا، ولىّ‏ ات حضرت حجّه بن الحسن که درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست ساکن زمین گردانیده، و مدّت زمان طولانى در آن بهره‏مند سازى

گردشگری

دانشجویان رشته مدیریت جهانگردی راهنمایی شما را صمیمانه پذیراییم

آداب و جشنهای عید سال نو در آلمان

با آمدن نخستین برف افكار همه مردم متوجه عید میلاد مسیح می شود . نخستین نشانه نزدیكی این ایام هنگامی ظاهر می شود كه بوی مطبوع «پفر كوخن» در اواسط ماه نوامبر از آشپزخانه ها به مشام می خورد . پفر كوخن نوعی شیرینی زنجبیل دار است كه باید پنج تا شش هفته پیش از عید درست شود تا در روز عید كاملاً نرم و اشتها آور گردد . مادران آلمانی پس از فراغت از این كار چندین ساعت از وقت خود را صرف تهیه مقدمات لیكوخن می كنند . این شیرینی ها را به شكل های ستاره و قلب و برگ درست

می كنند و سپس روی آنها را پوششی از شكلات و شیر می گذارند.

روز ششم دسامبر برای كودكان آلمانی روز بسیار خوشی است . شب قبل آن كفشهای خود را مرتب كرده و در گوشه ای می گذارند و بامداد روز بعد كودكان باكمال خوشحالی كفش های خود را پر از شیرینی و آجیل و خوردنی خوشمزه دیگر می یابند. روز ششم دسامبر روز بابانوئل است .وقتی این پیر مرد محترم وارد می شود عصایی در دست دارد و پیش از هر چیز این سئوالات از ذهنش می گذرد آیا این بچه ها بچه های خوبی بودند ؟ به پدر و مادر خود احترام گذارده اند؟

در ایام عید نمایشگاههای اسباب بازی تشكیل می شود و هیچ پسر یا دختر آلمانی نیست كه به تماشای این نمایشگاهها كه به طرز بسیار جالبی تنها به خاطر كودكان ترتیب داده شده اند نرود. شب وروز عید فقط جنبه خانوادگی دارد . غالباً كافه ها و میخانه ها و رستورانها تعطیل می شود. در این وقت هیچ كس نمی رقصد همه كارها یك روز پیش از عید تعطیل می شود تا مردم بتوانند آخرین تدارك عید را فراهم كنند . عصر روز پیش از عید بسیاری از خانواده ها به كلیسا می روند و بعضی هم در مراسم عشا ربانی نیمه شب شركت می نمایند. شب پس از صرف شام كه معمولاً خوراك ماهی با سیب زمینی است هدایا تقسیم می شود . به هر كس بشقابی كاغذی كه نوارهای رنگارنگ به دور آن بسته شده و محتوی مقداری سیب و آجیل و شیرینی پفر كوخن است می دهند . در این هنگام سرودهای دسته جمعی خوانده می شود و ضمناً همه اعضای خانواده به درخت عید میلاد و هدایایی كه به آن آویزان است به دیده تحسین می نگرند. در روز عید ناهار مفصلی كه غاز سرخ كرده و غذاهای خوب دیگر است صرف می شود و پس از آن یك نوع كیك كه پر از كشمش و لیمو ترش است و همچنین یك نوع شیرینی به نام «مون كلس » می خورند «مون كلس» ورقه هایی از نان سفید كه بین آن مخلوطی از تخم خشخاش سائیده با شیر و شیره قرار دارد می باشد.

شناخت روحیات ملل – کامران توسلی

چهارشنبه بیست و دوم مهر 1388

تاریخ ارسال